Sofia Richie juhli 21-vuotissynttäreitä bikineissä – upea vartalo pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt jo muutaman vuoden ajan saavuttaa uskottavuutta ja jalansijaa seurapiireistä. Hän on seurustellut pari vuotta Scott Disickin kanssa, mutta viime päivät kaunotar on lomaillut Korsikalla Kardashianien perheen kanssa.

View this post on Instagram

My angel

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richie täytti lauantaina 21 vuotta, mikä on Yhdysvalloissa monella tavalla tärkeä virstanpylväs. Monissa osavaltioissa vasta 21 vuotias on tarpeeksi vanha esimerkiksi ostamaan ja nauttimaan alkoholia. Synttärijuhlia vietettiin paitsi yksityiskoneessa myös ravintolassa, jossa bileseurana oli poikaystävä. Sofia juhlisti merkkipäiväänsä näyttävästi bikineissä.

View this post on Instagram

Pre party for the night party.. @encorebeachclub

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Julkkiskaunotar Sofia Richie on työskennellyt muun muassa Michael Korsin, Chanelin ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoiden mallina. Hän on Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin kolmen lapsen äitipuoli. Kardashianin perheen matriarkka Kris Jenner on vaatinut Scott Disickiä kosimaan pian Sofia Richietä.