Räppäriä ammuttu Portugalin luksuslomallaan – viranomaiset vaikenevat tilasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Sun -lehti kertoo, että brittiläinen räppäri Mist, oikealta nimeltään Rhys Thomas Sylvester, on kiidätetty sairaalaan sen jälkeen, kun häntä ammuttiin. Ampuminen tapahtui Portugalin Algarvessa räppärin loma-asunnolla.

Tämänhetkisten tietojen mukaan tapaus sai alkunsa murrosta, jossa irlantilaisittain puhuneet rikolliset olivat tunkeutuneet räppärin luksusasuntoon noin kello 22.00 aikaan illalla. Saaliikseen rikolliset saivat räppärin passin, puhelimen ja koruja.

Viranomaiset eivät ole vielä kertoneet missä kunnossa Mist tällä hetkellä on ja kuinka vakavat vammat hän sai. Paikalle ei kutsuttu ambulanssia, sillä Mistin kiidättivät Farossa sijaitsevaan sairaalaan hänen ystävänsä. Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan luoti olisi osunut räppäriä jalkaan.