Kuka ajoi pojan päälle suojatiellä Vaasassa? Poliisi etsii parrakasta kuljettajaa harmaalla farmariautolla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Henkilöauto törmäsi tänään polkupyörällä suojatietä ylittäneeseen lapseen Vaasan Palosaaressa. Onnettomuus tapahtui noin kello 12:20. Polkupyörällä liikkeellä ollut poika oli lentänyt törmäyksen voimasta auton konepellille ja auto oli poistunut paikalta ennen poliisin tuloa.

Onnettomuus tapahtui Vaasassa käsityöläiskadun ja Palosaarentien risteyksessä. Törmäyksessä osallisena ollut henkilöauto oli hopeanharmaa farmarimallin henkilöauto. Auton kuljettaja oli parrakas harmaahiuksinen mieshenkilö, jolla oli yllään raidallinen paita.

Poika on toimitettu sairaalaan tarkastuttamaan mahdollisia vammojaan. Poliisi pyytää tapauksen mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa poliisin vihjenumeroon p. 050 456 3505.