Sara Sieppi julkaisi kuvan kulissien takaa: ”Kun sun Tinder-profiili ei ihan mätsää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomena suomalaisten suosikiksi noussut Sara Sieppi palasi taannoin Filippiineiltä rankan Selviytyjät-kilpailun jälkeen. Nyt tuotantokausi on käynnistynyt televisiossa. Sara julkaisi eilen sosiaalisessa mediassa kuvan kulissien takaa. Siinä hänen kasvonsa ovat mudassa.

– Kun sun Tinder-profiili ei ihan mätsää #selviytyjätsuomi (edit: en ole siis tinderissä. tää oli vähän niinku vitsi), Sara kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Taannoin Sara julkaisi valokuvan, joka on täysin käsittelemätön ja joka muistutti hänen seuraajiaan millainen tyyppi somekuvien filttereiden takaa oikeasti löytyy.

– Mä en osaa poistaa finnejä, kaventaa vartaloa, isontaa tissejä tai kirkastaa silmämunia. Mutta, leikittelen kyllä väreillä ja välillä aika paljonkin. Syy, miks musta tällaisia kuvia ei myöskään nää on se, et mä harvoin näytän tältä, Sara Sieppi kertoi kuvastaan.