Susanna Penttilän rohkea lomatyyli – luottaa näyttävään neonväriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pukeutumisen ammattilainen ja omaa vaateputiikkiaan Helsingissä pitävä Susanna Penttilä tietää, kuinka vartalon parhaita puolia korostetaan kauniisti istuvien asujen avulla. Hän on myymiensä mallistojensa kävelevä mallinukke.

Kreikan Rhodoksella lomaileva Susanna Penttilä on luottanut vaatevalinnoissaan kirkkaisiin väreihin, jotka korostavat hänen ruskettunutta ihoaan. Naisen yllä on neonvihreitä ja kirkkaan oransseja mekkoja. Koko komeutta korostavat neonkeltaisella värityksellä varustetut piikkikorkokengät.

Aikuisille tarkoitetussa lomaparatiisissa valokuvia ottanut Susanna Penttilä on pitkän linjan yrittäjä. Nainen perusti Ferrer-vaateliikkeensä 19-vuotiaana, eli 27 vuotta sitten. Hän on myös aktiivinen eläinten oikeuksien puolustaja.

View this post on Instagram

Monday mood 🥝🥝

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

View this post on Instagram

💃🏻

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

View this post on Instagram

Hello Tuesday 😘

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on