Varkaalle iski jano aamuyöllä ABC:llä – piilotti kahdeksan olutpulloa hameen sisään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Myymälävarkaat aiheuttavat vuosittain satojen miljoonien eurojen arvoisen laskun kaupan alalle. Etenkin niin sanotut kaljavarkaat vievät runsaasti myös viranomaisten resursseja. Nyt on jäänyt kiinni ykkösolutta aamyöllä näpistänyt nainen.

Poliisi sai ilmoituksen kello 02:25 Hirvaskankaan ABC-huoltoasemalla tapahtuneesta myymälävarkaudesta. Vartija oli ottanut näpistelijän kiinni. Noin kolmekymppinen nainen oli piilottanut hameen helmansa alle kahdeksan pulloa ykkösolutta.

Kyseessä yhdeksäs saman henkilön tekemä anastusrikos vuoden sisällä. Taparikollisia on vaikea saada kuriin, ellei heitä tuomita toistuvista näpistyksistä vankeuteen. Myymälävarkaat saavat pienistä näpistyksistä yleensä pelkät sakot.