Bebe Rexha meikkasi lähes alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

30-vuotias poptähti Bebe Rexha nauttii menestyksekkäästä urasta etenkin Yhdysvalloissa. Nyt tähti on näpäyttänyt musiikkituottajaa, joka on väittänyt hänen olevan liian vanha seksikkääksi. Nyt popkaunotar on taas vahvistanut tätä näkemystä tuoreessa kuvassaan.

Rexha jakoi Instagramissa valokuvan, jossa hän poseeraa lähes alastomana kylpyhuoneen lattialla. Lattialla vatsallaan spagaattimaisessa asennossa käyttävä neitokainen näyttää meikkaavan itseään hyvin erikoisessa asennossa rinnat paljaana. Yllään neitokaisella on vain pienenpienet stringit. Kuvallaan hän osoitti miten kolmekymppinen voi vielä meikata.

View this post on Instagram

I recently had a MALE music executive tell me that I was getting too old and that my brand was “confusing.” Because… I’m a songwriter and I post sexy pics on my Instagram and that’s not what female songwriters are suppose to do, especially for my age. I’m 29. I’m fed up with being put in a box. I make my own rules. I’m tired of women getting labeled as “hags” when they get old and guys get labeled as sexy with age. Anyways, I’m turning 30 on August 30 and you know what, I’m not running away from it. I’m not gonna lie about my age or sing songs that I feel will sell better because they sound “younger.” I’m gonna celebrate my age because you know what, I’m wiser, I’m stronger and TRUST ME I’m a much better lover than I was 10 years ago.

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on