Kilpasyömäri rikkoi ennätyksen – söi 3,5 purkillista majoneesia kolmessa minuutissa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miltä kuulostaisi ajatus syödä monta purkillista majoneesia sellaisenaan? Äärimmäisyyksiin tottuneille kilpasyömäreille kyseessä on vain haaste muiden joukossa.

Michelle ”Cardboard Shell” Lesco on rikkonut ennätyksen, joka voi kuulostaa hämmentävältä ja ällöttävältäkin. Hän sai nimensä Guinnessin ennätystenkirjaan syötyään suurimman määrän majoneeisa kolmessa minuutissa.

Lesco ehti kolmessa minuutissa syömään 2,4 grammaa, eli noin kolme ja puoli purkillista majoneesia. Matematiikan opettajana työskentelevä nainen on aikaisemmin rikkonut nopeimman pastalautasellisen syömisen ennätyksen ja nopeimman ilman käsiä suoritetun hot dogin syömisen ennätyksen.

 

Lean, mean, mayo machine!

Watch Michelle "Cardboard Shell" Lesco wolf down 2,448 g (86.35 oz) of mayonnaise in three minutes – the equivalent to 3.5 jars!Michelle's ravenous appetite for eating competitions has landed her a feature in Guinness World Records 2020. Find out more 👉 http://bit.ly/GWR-michellemayo

Publiée par Guinness World Records sur Mercredi 28 août 2019