Sofia Richie 1 300 dollarin bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muusikko Lionel Richien tytär Sofia on työskennellyt jo teini-ikäisestä saakka mallina. Nyt televisiotähti Scott Disickin tyttöystävänäkin tunnettu tähti nähdään esittelemässä kalliita uimavaatteita somessaan.

Sofia Richie julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa Italian Venetsiassa Christian Diorin vuonna 2002 lanseeraamissa bikineissä. Nykyään vintageksi määriteltäviä bikineitä myydään Page Six -sivuston mukaan jopa 1 300 dollarin hintaan.

Sofia ei ole ainoa nykyään korkeissa hinnoissa liikkuviin 90-luvun ja 2000-luvun alun bikineistä innostunut nuori tähti. Hänen ystävänsä Kylie Jenner on nähty poseeraamassa muun muassa 1 700 dollarin Chanel-bikineissä.

 

View this post on Instagram

In between looks

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on