Farrah Abrahamin takapuoli operoitiin – stringipeppuun lisää muotoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksibisnesmaailmassa jalansijaa saavuttanut MTV-televisiokanavan Teen Mom -sarjasta julkisuuteen noussut yksinhuoltajaäiti Farrah Abraham on vieraillut jälleen Las Vegasissa kohottamassa takamustaan. Nainen on tapansa mukaan kuvannut toimenpiteestä videoita Instagramiin.

Potkut MTV:n suositusta realitysarjasta saanut Farrah Abraham panostaa yhä enemmän ulkonäköönsä. Nainen on itse oman bisneksensä kulmakivi, joten siksi hän myös satsaa oikeanlaisen ulkonäön saavuttamiseen.

Flawless-kauneushoitolassa vieraillut teiniäiti esittelee estoitta pakaroitaan ja niille suoritettavaa kohotusta. Julkkiksena elävä Farrah Abraham on tienannut rahaa aikuisviihdealalta ja esiintymällä erilaisissa tapahtumissa. Silti hänen elämäntyylinsä on sangen säkenöivää yksinhuoltajan itse kustantamaksi. Naisen onkin epäilty toimivan maksullisena seuralaisena sikarikkaille.