Naisella järkyttävät turbohuulet: ”Olen aito silikonipupu”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhä useampi plastiikkakirurgiaan koukussa oleva haluaa muokata itsestään tarkoituksella muovisen ja teennäisen näköisen. Voidaan puhua silikonibimboista, joiden tarkoituksena on viedä ulkonäköön liittyvät kehonmuokkausoperaatiot äärimmilleen.

Yksi eniten huulitäytteitä ottaneista on Real Silicone Bunny -nimimerkin takaa sosiaalista mediaa päivittävä nainen. Hän kertoo olevansa kauneusleikkauksiin koukussa oleva glamourmalli. Nainen julkaisee pikkutuhmia otoksia Instagramiin.

Hän kuitenkin tarjoilee räväkämpää materiaalia pelkästään faneille tarkoitetulla maksullisella sivustolla. Hänen huulensa ovat mielettömän suuret ja nainen tunnustaa ottavansa lisää Botoxia jatkuvasti. Lisäksi hänelle on tehty viisi rintojen suurennusleikkausta ja kolme nenäleikkausta.

Aito silikonipupu on kyllästynyt vihapuheeseen, eikä ymmärrä miksi ihmiset vaivautuvat haukkumaan häntä. Hän haluaa olla juuri sellainen kuin on. Fanit ovat ylistäneet naisen ulkonäköä sitäkin enemmän.

View this post on Instagram

www.onlyfans.com/real_siliconebunny

A post shared by Real Silicone Bunny (@realsiliconebunnyofficial) on