Kohtalon ivaa: Myymälävarkaan auto varastettiin kaupan edestä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Myymälävarkauteen syyllistynyt mies on jäänyt kiinni varsin koomisella tavalla. Varkaan oma auto vietiin samaan aikaan kun hän oli itse työstämässä rikostaan. Washingtonin Kennewickin poliisi sai hälytyksen varastetusta vuoden 1992 Chevrolet-autosta.

Ajoneuvon omistaja kertoi pyörällä liikenteessä olleen miehen vieneen ajoneuvon sen ollessa parkissa. Mies yritti turhaan juosta auton perään. Tutkiessaan turvakameran nauhaa poliisille selvisi kuitenkin todellinen syy sille, miksi auton omistaja oli jättänyt ajoneuvon parkkiin.

Hän oli varastamassa tavaraa läheisestä kaupasta. Auton omistaja pidätettiin varkaudesta syytettynä, uutisoi KOMO News. Hänen Chevrolet-autoaan ei olla toistaiseksi löydetty.

Stolen Pick-up Truck

On 8-25-2019 at about 6:00AM, KPD responded to the area of the 500 block of E Bruneau for an auto theft that had just occurred. The owner of the vehicle, William Kelley, was reporting that someone just stole his red 1992 Chevy pickup with maroon canopy, WA license B96531X. He had left his keys on the seat. A male riding a 10-speed rode by and discovered the keys and then threw his back bike in the bed of the truck and fled. Video was obtained of the incident and a new fact was discovered. Kelley was at the location because he was stealing items from a business across the street. Kelley was booked into the jail in the AM hours on a warrant and subsequently a new charge of Burglary was added. Kelley's vehicle has still not been located. Any assistance with locating the truck or the identify the car thief, please call KPD reference case number 19-33651.

Publiée par Kennewick Police Department sur Dimanche 25 août 2019

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.