Jasmin Voutilaisen rohkea kuvapäivitys: ”Niin ällökliseiseltä kuin se kuulostaakin…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -elokuvaa taannoin tähdittänyt näyttelijäkaunotar Jasmine Voutilainen on tullut suomalaisille tutuksi myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjasta. Viime syksynä hän palasi Salatut elämät -televisiosarjaan Aino Kaukovaaran roolissaan.

Kuvankaunis näyttelijätär on puhunut avoimesti muun muassa silikonirinnoistaan ja kuinka teini-ikäisenä otetut huulitäytteet aiheuttivat huuliin kudosvaurioita.

– Käytännössä katsoen leikkaus ja implanttien laitto on ollut täysin turhaa. Se olisi turhaa vaikka mulla olisi täydellisen samannäköiset tissit, sillä ei niissä mun rinnoissa ollut mitään niin pahasti vialla, ettäkö olisi pitänyt lähteä veitsen alle. Tai ehkä mä vaan en enää nykyisin ole niin kovin pinnallinen, hän kirjoitti aiemmin.

View this post on Instagram

Hello sinä siellä! Halusin vaan muistuttaa, että jokaisen huolitellun ja filtteröidyn kuvan takana täällä somen ihmeellisessä maailmassa on oikea ihminen. Ihan sellainen samanlainen, kuin säkin olet. Sellainen, jonka naamassa yhtälailla komeilee välillä näppy, kenen farkut välillä puristaa kuten sullakin ja joka välillä painii samanlaisten itsetunto-ongelmien kanssa, kuin säkin. Sain tänään kuulla todella surullisia nuoren tytön mietteitä itsestään, jotka juurikin tää nykyajan IG-kulttuuri on saanut aikaan. Muistetaanhan, että etenkin nuorilla se todellisuus välillä unohtuu näitä meidän somevaikuttajien insta-feedejä selatessa. Älkää unohtako, että elämä on just nyt siellä- just siellä!! Nimittäin ruudun toisella puolella, ei täällä IG:ssä. Ja kaikki te ootte hyviä just noin. Niin ällökliseiseltä kuin se kuulostaakin, niin se on totta. 👊🏼 Nuoruuden aallokot on tarpeeks vaikeita jo ilman tätä Instagramin luomaa painetta, ja 13 v Jasmin ois ainakin ollu ihan hukassa. Siks haluan haastaa myös just sut muistuttamaan tästä tärkeestä asiasta! Filtteritöntä ja kaunista päivää just sulle💕 #ilmanfiltterii

A post shared by JASMIN VOUTILAINEN (@jasminelisabet) on

Nyt Jasmin poseeraa somekuvassaan rokeasti ilman meikkejä ja kertoo seuraajilleen, että jokaisen huolitellun ja filtteröidyn somekuvan taustalla on ihan tavallinen ihminen. Kuvansa yhteydessä Jasmin haastoi seuraajansa muistuttamaan muita tästä tärkeästä asiasta.

– Sellainen, jonka naamassa yhtälailla komeilee välillä näppy, kenen farkut välillä puristaa kuten sullakin ja joka välillä painii samanlaisten itsetunto-ongelmien kanssa, kuin säkin. Sain tänään kuulla todella surullisia nuoren tytön mietteitä itsestään, jotka juurikin tää nykyajan IG-kulttuuri on saanut aikaan, Jasmin Voutilainen totesi.

– Muistetaanhan, että etenkin nuorilla se todellisuus välillä unohtuu näitä meidän somevaikuttajien insta-feedejä selatessa. Älkää unohtako, että elämä on just nyt siellä- just siellä!! Nimittäin ruudun toisella puolella, ei täällä IG:ssä. Ja kaikki te ootte hyviä just noin. Niin ällökliseiseltä kuin se kuulostaakin, niin se on totta. Nuoruuden aallokot on tarpeeks vaikeita jo ilman tätä Instagramin luomaa painetta, ja 13 v Jasmin ois ainakin ollu ihan hukassa.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on urallaan tähdittänyt Salatut elämät -sarjan lisäksi myös sarjaan perustuvaa Nightmare 2 -elokuvaa sekä Satula-televisiosarjaa. Salkkareissa hän esittää Aino Kaukovaaran roolia. Lisäksi Voutilainen on nähty televisiosarjoissa Helsingin herra ja Kiiltokuvia.