Kerry Katona haukkui ystävänsä: ”Katie Price näyttää kammottavalta!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamour-malli Katie Price on muokannut ulkonäköään viime vuosien aikana plastiikkakirurgian avulla. Hänen viimeisin kasvojenkohotus meni pieleen, kun tikit tulehtuivat. Nainen joutui matkustamaan Turkkiin korjauttamaan komplikaatioita.

Nyt Katie Pricen hyvä ystävä Kerry Katona on sanonut, että Price on ylittänyt hyvän maun rajat kauneusleikkauksissaan. Hänen mukaansa povipommin ulkonäkö on outo. Hän sanoo Katie Pricen olevan edelleen hänen ystävänsä, mutta ei ymmärrä naisen hirvittävää ulkonäköä. Katie on suuttunut kommenteista, The Sun raportoi.

Katie Price matkusti uuden poikaystävänsä kanssa Turkkiin korjauttamaan aiemmin pieleen menneitä kauneusleikkausoperaatioita. Hän syyttää ystäväänsä Kerry Katonaa selkään puukottamisesta, koska nainen oli mennyt kommentoimaan hänen ulkonäköään lehdistölle. 41-vuotias Price on tosin valitellut pieleen mennyttä leikkausta aiemmin itsekin julkisesti.