Nainen haluaa maailman kapeimman vyötärön – tavoitteena 38 senttimetrin ympärys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Portlandissa asuva 43-vuotias äiti Sarah Vaeth on asettanut itselleen tavoitteen, että tulee tulevaisuudessa omistamaan maailman kapeimman vyötärön. Hänen vyötärönsä on nyt ympärysmitaltaan noin 40 senttimetriä.

Amerikkalainen korsettinainen haluaa kuitenkin vyörätön kutistuvan ympärysmitaltaan vielä muutaman senttimetrin verran. Sarah Vaeth ei ole huolestunut sisäelinten toiminnasta. Hänen mukaansa ei ole näyttöä, että korsetin avulla suoritettu kehonmuokkaus olisi haitallista.

Hän on kaventanut aikojen saatossa vyötäröään sinnikkäästi sentti senttimetriltä. Naisen vyötärön lihakset, rasvakerros ja sisäelimet ovat siirtyneet alemmas aiemmasta. Hän myöntää, että korsetin tiukimmalla säädöllä hengittäminen koituu hankalimmaksi.