Uskomaton hetki videolle – mies nappasi pudonneen puhelimen vuoristoradan kyydissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älypuhelin on todennäköisesti mennyttä kalua, mikäli sellaisen sattuu pudottamaan vuoristoradan kyydissä. Erään iPhonen omistajan onneksi takana sattui kuitenkin istumaan hyvillä reflekseillä varustettu mies.

Uusiseelantilainen Samuel Kempf oli Barcelonan PortAventura-huvipuiston vuoristoradan kyydissä, kun hän huomasi edessäpäin istuneen miehen pudottavan puhelimensa. Hän onnistui nappaamaan noin 130 kilometrin tuntivauhtia lentäneen iPhonen ilmasta.

Stuff-lehden mukaan Kempf palautti puhelimen sen kiitolliselle omistajalle vuoristoratakyydin päätteeksi. iPhonen omistaja kiitti nyrkkipalloilua harrastavan Kempfin hyvän teon ostamalla hänelle vuoristoradan vaunun kameran kuvaaman reaktiovideon.