Aikuiset miehet rikkoivat bussipysäkin Tampereella – jäivät nolosti poliisin kiikkiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Noin parikymppiset miehet rikkoivat jostain käsittämättömästä syystä Tampereen Kissanmaankadulla linja-autopysäkin katoksen lasit. Miesten teosta ilmoitettiin hätäkeskukseen tiistai-iltana kello 18:19. Poliisipartio sai paikalta poistuneista tekijöistä hyvät tuntomerkit, mutta heitä ei etsinnöistä huolimatta tavoitettu.

Noin puolta tuntia myöhemmin samalla kadulla bussipysäkin kanssa sijaitsevasta marketista ilmoitettiin, että mieshenkilö yritti varastaa lonkerojuomaa. Vartija oli ottanut asiakkaan kiinni kassalinjojen jälkeen. Mies oli alkanut vastustaa kiinniottoaan ja yritti riuhtoa irti itseään vartijan otteesta. Vartija joutui lopulta viemään asiakkaan maahan ja raudoittamaan hänet

Poliisipartio meni paikalle ja totesi, että näpistelijän tuntomerkit täsmäsivät toiseen linja-autopysäkin lasit rikkoneeseen mieheen. Hänet kuljetettiin poliisiasemalle. Miestä epäillään vahingonteosta, näpistyksestä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Myös toisen vahingontekijän henkilötiedot saatiin selvitettyä.