Estoton festariasu – Demillä pelkät tarrat nännien peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

♥️♠️♥️

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Indonesiassa viime aikoina lomaillut jättipovinen kaunotar on nyt suunnannut monien muiden julkkisten tavoin Burning Man -festivaaleille Nevadassa sijaitsevan Gerlachin kaupungin liepeillä Black Rock Desertissä järjestettävään Burning Man -festivaaliin. Aavikolla järjestettävä tapahtuma hakee vertaistaan koko maailmasta. Demi juhli festareilla lähes alastomana, vain pienet sydäntarrat nänniensä peittona. Demi on paikalla nyt ensimmäistä kertaa.

Demi Rose täytti 24 vuotta 27. maaliskuuta, jolloin hän juhlisti syntymäpäiviään viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin, ja silloin vuorossa oli muhkeat julkkisbileet, joista ei vauhtia puuttunut.