Courtney Stoddenia haukuttiin lihavaksi – julkaisi videon vaa’alta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syömishäiriöiden kanssa koko aikuisikänsä taistellut glamourmalli ja laulaja Courtney Stodden on julkaissut Instagramiin videon, jolla hän astuu vaa’alle. Tämä siksi, että hänen on arvosteltu olevan ylipainoinen.

On uskomatonta, että vuonna 2019 osa ihmisistä kiinnittää ensimmäisenä huomiota ihmisen vartaloon ja kommentoi sitä nöyryyttävästi. On eri asia olla sairaalloisen lihava kuin omata terveen ja tavallisen vartalon. Silti osa ihmisistä haukkuu kaikkia kurveja läskiksi.

Courtney Stodden on nykyisin tyytyväinen ulkonäköönsä. Nyt hän on todistanut olevansa myös normaalipainoinen. Nainen astuu tuoreella videolla vaa’alle ja todistaa siten painavansa 54,61 kiloa. Hän on 160 senttimetriä pitkä.

View this post on Instagram

💋 #girlboss

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on