Floridalaismies paljasti miten hurrikaanit estetään – absurdista videosta heti somehitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Historiallisen suureksi ja voimakkaaksi paisunut hurrikaani Dorian teki viime viikolla valtavaa tuhoa Karibialla, jossa se murjoi varsinkin Bahamasaaria useiden päivien ajan. Yhdysvalloissa onkin jälleen pohdittu kuumeisesti miten hurrikaanit ja niiden aiheuttamia tuhoja voitaisiin vähentää.

Twitter

Nyt eräs floridalainen mies on kertonut televisiohaastattelussa oman vinkkinsä siitä miten hurrikaanit voitaisiin jatkossa pitää poissa ihmisten asutuksen liepeiltä. Hän ihmetteli miksi Yhdysvallat ei ole tehnyt vielä mitään hurrikaania voimistaneille lämpimälle ilmalle ja vedelle.

– Meillä on ilmavoimat. Miksei ilmavoimat tule ja pudota jäätä lämpimään veteen, jotta hurrikaani ei voimistuisi tällaiseksi. Täytyy olla jotain muitakin keinoja kuin osoittaa sitä ja katsoa miten se voimistuu. Ilmavoimien pitäisi lentää hurrikaanin ympärillä ja tehdä tuuli, jolla hurrikaani kääntyy toiseen suuntaan, mies kertoi.