Poliisi varoittaa: Kaksi löydetty kuolleena – Joensuun seudulla ehkä tappavaa huumetta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisi varoittaa, että Joensuun seudulla liikkuu mahdollisesti vaarallista huumausainetta. Poliisi on saanut kuluneen viikonlopun aikana tutkittavakseen kaksi kuolemantapausta, joissa molemmissa on kuollut nuorehko joensuulainen mies.

Molemmat vainajat löydettiin yksityisasunnoista. Toinen mies löydettiin lauantaiaamuna ja toinen sunnuntaiaamuna. Molempien kuolemantapausten tutkinnan yhteydessä poliisin tietoon on tullut, että miehet olivat nauttineet ennen kuolemaansa huumausaineita.

Yksi käytetty huumausaine on ollut mahdollisesti Subutex. Lopullinen varmuus kuolinsyystä saadaan vasta oikeuskemiallisissa tutkimuksissa. Poliisi on ottanut viikonloppuna kiinni nuorehkon joensuulaisen miehen, jonka hallusta löydettiin 187 kappaletta Subutex-tabletteja. Poliisi selvittää yhteyttä kahteen kuolemantapaukseen.