Mikä kaula-aukko! Uransa päättävä Nicki Minaj uhkeana somekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla miten hiphopin kuningatar, 36-vuotias Nicki Minaj, ilmoitti lopettavansa uransa ja jäävänsä eläkkeelle. Syyksi hän kertoi halun keskittyä jatkossa perheeseensä. Hän on kihloissa musiikkituottaja Kenneth Pettyn kanssa.

Nyt Nicki nähdään sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan valokuvassa, jossa hän poseeraa Fendin muotinäytöksessä hopeanhohtoisessa ja etumuksestaan antavassa asussa.

Aktiivista uraa 15 vuotta tehnyt amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Nicki Minaj on julkaissut yhteensä neljä studioalbumia. Hän on voittanut lukuisia musiikkialan palkintoja. Hän on syntynyt Trinidadissa ja Tobagossa, jossa asui isoäidin kasvattamana viisivuotiaaksi asti. Hän muutti New Yorkin Queensiin ja teki lopulta läpimurtonsa vuonna 2010 Pink Friday -debyyttialbumillaan.

View this post on Instagram

The wait is over 🔗 in my bio #HotGirlSummer

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on