Delilah Belle Hamlin lomaili Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on monille suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Hän itse viihtyy yhä edelleen harvakseltaan julkisuudessa, mutta nyt hänen 20-vuotias tyttärensä Delilah Belle Hamlin on tekemässä kovaa nousua julkkismarkkinoilla ainakin mikäli sosiaaliseen mediaan on uskominen.

Delilah tekee jo nyt menestyksekästä malliuraa ja hän julkaisee runsaasti kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nyt nuori kaunotar on käväissyt lomailemassa Euroopassa Välimeren alueella, jossa hän tutustui ainakin Roomaan, Monterossoon ja Sarzanaan. Niistä Belle on julkaissut upeita lomakuvia.

20-vuotias Delilah Belle Hamlin ei ole pudonnut kauas puusta mitä tulee näyttävään ulkonäköön ja upeaan vartaloon. Myös hänen äitinsä Lisa Rinna on jakanut innoissaan tyttärensä upeita mallikuvia sosiaalisessa mediassa ja erityisesti Instagramissa. Delilah on poseerannut usein siskonsa Amelia Gray Hamlinin kanssa, sillä sisko aloittelee niin ikään parhaillaan omaa malliuraansa.

View this post on Instagram

roman romance

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on