Eazy-E sai uuden hautakiven – ei taatusti jää huomaamatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Gangsta rapin pioneereihin lukeutunut Eazy-E kuoli vuonna 1995. Nyt räppäri on saanut uuden, takuuvarmasti katseita kääntävän hautakiven Kalifornian Rose Hillin hautausmaalle. Tähden hillitty aikaisempi hautakivi korvattiin suurikokoisella ja värikkäällä kivellä.

Siinä Eazyn julistetaan laittaneen Los Angelesin Comptonin kaupunginosan kartalle ja häntä kuvaillaan gangsta rapin kummisedäksi. Uutta hautakivessä on myös Eazyn syntymävuosi. Vanhassa se oli 1963, uudessa puolestaan 1964. XXL-sivuston mukaan räppärin tarkasta syntymävuodesta on ristiriitaisia väitteitä.

N.W.A.-kokoonpanossa hiphop-uransa aloittanut Eazy-E, oikealta nimeltään Eric Lynn Wright, kuoli HIV:n aiheuttamiin komplikaatioihin. Tähden elämään ja uraan on päästy tutustumaan esimerkiksi Straight Outta Compton -elokuvassa.