Pariskunnan tilille ilmestyi vahingossa 120 000 dollaria – törsäsivät suuren osan kahdessa viikossa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Satojen tuhansien ilmestyminen tilille ilman syytä saattaisi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Niin sellainen suurella todennäköisyydellä olisikin, kuten eräs yhdysvaltalainen pariskunta sai huomata.

Pennsylvaniassa asuvien Robert ja Tiffany Williamsin tilille ilmestyi yllättäen 120.000 dollaria. Sen sijaan että pariskunta olisi selvittänyt rahan alkuperän, käyttivät he seuraavat kaksi ja puoli viikkoa niiden törsäämiseen.

Williamsit käyttivät rahaa muun muassa laskujen maksamiseen, uusiin autoihin ja antoivat osan ystävilleen. Rahat olivat ilmestyneet tilille pankkivirkailijan virheen ansiosta. Virhe korjattiin, minkä jälkeen Williamseja odotti 107.416 dollarin tilinylitysmaksu.

Pariskunta väitti yrittävänsä maksaa rahat takaisin, mutta he lopettivat New York Post -lehden mukaan yhteydenpidon pankin panssa. Nyt Williamseja syytetään varkaudesta.