Teini ratkaisi 27 vuotta vanhan katoamistapauksen – auto löytyi järvestä GoPro-kameralla

Ohhoh! · Tim Isokivi

27 vuotta vanha mysteeri on vihdoin ratkennut, kiitos 13-vuotiaan pojan ja hänen GoPro-kameransa. Teinin ansiosta poliisit löysivät vuonna 1992 kadonneen naisen ruumiin. Max Werenka huomasi Kanadan Revelstokessa sijaitsevan järven pohjassa jotain, joka näytti autolta.

Hän hälytti paikalle poliisit ja toimi heidän oppaanaan, sukeltaen järveen GoPro-kameransa kanssa. Sukeltajat onnistuivat Maxin kuvaaman videon perusteella paikantamaan auton. Se kuului lähes kolme vuosikymmentä aikaisemmin kadonneelle Janet Farrisille. Naisen ruumis löydettiin auton sisältä.

Viranomaiset ovat kiitelleet Maxia tapauksen ratkeamiseen johtaneesta salapoliisityöstä. Kadonneen pojan, 62-vuotiaan George Farrisin mukaan mysteerin ratkeaminen on ollut perheelle helpotus. Poliisi ei usko tapaukseen liittyvän rikosta, uutisoi CTV.