Hämmentävä video Hämeen keskiaikafestareilta – Scooterin hitti uudessa muodossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin keskiaikafestivaali ja simanjuontitapahtuma järjestettiin Hämeenlinnan Linnanpuistossa elokuun puolivälissä. Vuosittain tapahtumassa vierailee noin 20.000 kävijää, ja tänä vuonna tapahtuman teemana olivat magia ja myytit. Eräs kappale vangitsi kuitenkin ysärimusiikin ystävien huomion.

– Kuin palj kala maksaa?, laulajat kysyivät kovaan ääneen.

Tämän jälkeen keskiaikainen yhtye ryhtyi soittamaan Scooterin ikivihreää How Much Is The Fish? -kappaletta keskiaikaisilla soittimilla. Twitterissä leviävällä videolla nähdään miten tyylikkäästi soittimilla onnistui myös tyylipuhdas ysäridance, joka on peräisin muutama sata vuotta myöhemmin kuin mihin tapahtuman teema varsinaisesti liittyi.