Kohuttu video leviää – näkyykö tässä tosiaan Bigfoot?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bigfoot, eli isojalka on myyttinen ihmisapina jonka jotkut uskovat elävän Pohjois-Amerikan takametsissä. Aina toisinaan ihmiset väittävät saaneensa todisteita otuksen olemassaolosta.

Yhdysvaltojen North Carolinassa asuva Doug Teague väittää kuvanneensa bigfootin videolle. Miehen mukaan hän oli liikkeellä metsässä koiransa kanssa, kun joku heitti kiven häneen päin. Kun Teague kääntyi katsomaan, hän näki kolme apinamaista hahmoa.

Miehen kuvaamalla videolla nähdään puiden takana liikkuva hahmo. Bigfootiksi tai miksikään muuksikaan sitä on hieman vaikea tunnistaa, mutta Teague on vakuuttunut ikuistaneensa myyttisen olennon videolle.

– Siellä ne luuraavat. Isojalkoja on olemassa ja meidän täytyy kunnioittaa niitä, Teague kuvaili Huffpost-lehden mukaan.