Mitä ihmettä? Kylie Jenner alastomana puutarhassa – intiiimi kuva leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna 22 vuotta täyttänyt upporikas Kylie Jenner nähdään ajoittain näyttävissä somekuvissa, mutta nyt hän on poseerannut poikkeuksellisen upeissa ja värikkäissä kuvissa muun muassa bikineissä, sillä hän on omien sanojensa mukaan parhaillaan synttärikiertueellaan.

View this post on Instagram

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie Jennerin vartalossa ei ole kovin paljon luomua jäljellä, ja hän onkin mainio esimerkki siitä mitä rahalla saa aikaiseksi. Nyt hän esittelee todennäköisesti paljon maksanutta vartaloaan somessa kuvalla, jossa hän keikistelee täysin alastomana puutarhassaan. Kuvansa yhteydessä Kylie vihjaa, että otos liittyisi tavalla tai toisella Playboy-brändiin.

View this post on Instagram

don’t ever sleep on yourself 🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie Jenner juhli taannoin todellisia ökysynttäreitä valtavalla 90-metriä pitkällä Tranquility-luksusjahdilla, jonne mahtuu 22 juhlavierasta 10 hyttiin. Aluksella on elokuvateatteri, kauneushoitola, sauna, turkkilainen sauna, uima- ja porealtaat ja kansibaari. Tranquilityn viikkovuokra on 1,2 miljoonaa dollaria, eli noin miljoona euroa.