Kalastaja nappasi kaksivärisen ravun – todennäköisyys yksi 50 miljoonasta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen kalastaja on onnistunut nappaamaan todella harvinaisen saaliin. Kyseessä on kaksivärinen rapu. Rapu on puoliksi musta ja puoliksi punainen. Värit ovat jakaantuneet miltei tasan eläimen molemmille puolille.

Rapu on erittäin harvinainen. Noin yksi 50 miljoonasta ravusta syntyy geenimutaation ansiosta kaksivärisenä.

Äyriäistä on sen erikoisen ulkonäön ansiosta verrattu niin Batman-pahis Kaksinaamaan kuin halloween-kurpitsalyhtyihinkin. Rapu ei päätynyt harvinaisuutensa ansiosta ateriaksi vaan Maine Center for Coastal Fisheriesin akvaarioon, uutisoi CNN.

 

We’ve seen some pretty cool lobsters in our marine touch tank over the years, but this one might be a first! Visit…

Publiée par Maine Center for Coastal Fisheries sur Vendredi 6 septembre 2019