Lamar Odom aikoo korjata välinsä Kardashianeihin – oli heidän kanssaan aidosti onnellinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen NBA-tähti Lamar Odom oli Khloe Kardashianin kanssa naimisissa vuodesta 2009 vuoteen 2016. Mies kirjoitti taannoin muistelmateoksen Darkness to Light: A Memoirin, jossa hän muistelee lämmöllä aikaansa avioliitossa.

Lamar Odom on saavuttanut teoksellaan ykköspaikan New York Timesin sanomalehden parhaiden myytyjen urheiluteemaisten teosten kategoriassa. Khloe Kardashian on onnitellut ex-miestään Instagramissa saavutuksesta. Lamar Odom on puolestaan kehunut, että aika Kardashianien kanssa oli hänen aikuisikänsä parhaita hetkiä.

Nyt Lamar Odom yrittää voittaa ex-vaimonsa luottamusta takaisin. Hän toivoo, että voisi rakentaa sillan uudestaan Kardashanien luokse. Khloe Kardashian jätti Lamar Odomin päihdesekoilujen ja syrjähyppyjen vuoksi.