McDonald’sin hampurilaiset olivat kylmiä – miehet kaivoivat aseet esiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaksi floridalaista miestä on joutunut telkien taakse uhkailtuaan McDonald’sin ajokaistalla työskennellyttä tarjoilojaa aseella. Parikymppiset miehet olivat olleet pettyneitä ruokaansa. Heidän tilaamansa hampurilaiset olivat kylmiä.

Jawan Davis ja Jordon Dunn oli tilannut Palm Coastilla sijaitsevasta ravintolasta viisi hampurilaista. Ne olivat kuitenkin olleet miesten mielestä liian kylmiä, joten he menivät ajokaistalle takaisin aseiden kanssa. He uhkasivat myyjää aseella, että hänen oli valmistettava uusi hampurilassatsi.

Tarjoilija ryhtyi valmistamaan hampurilaisia. Samaan aikaan toinen McDonald’sin myyjä soitti poliisille. Viranomaiset ottivat tilanteen vakavasti, vaikka miehet yrittivät selittää aseella uhkailun olleen vitsi. Poliisi löysi nuorten miesten autosta varastetun käsiaseen, kuulapyssyn ja pienen määrän marihuanaa, The Smoking Gun uutisoi.