Selviytyjät-tuottaja vapautui vankilasta – tuomittiin vaimonsa murhasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Selviytyjät ja Pimp My Ride -hittisarjojen tuottaja Bruce Beresford-Redman tuomittiin vuonna 2010 vaimonsa murhasta. Nyt hänet on vapautettu istuttuaan tuomiostaan seitsemän ja puoli vuotta.

Beresford-Redman suoritti tuomionsa Meksikon Quintana Roon vankilassa. Hän on Page Six -sivuston mukaan sittemmin palannut kotiinsa Kaliforniaan. Tuottaja ei ole kommentoinut lehdistölle vapautumistaan.

Bruce Beresford-Redmanin oli perheineen lomailemassa Meksikon Cancunissa, kun hänen vaimonsa Monica katosi yllättäen. Vaimo löydettiin kuolleena ja ruumiillisista vammoista kärsineenä perheen hotellin viemäristä.

Tuottaja tuomittiin myöhemmin vaimonsa murhasta. Hän itse on vakuutellut syyttömyyttään. Beresdord-Redman tuomittiin vankilaan 12 vuodeksi, mutta Meksikossa vangit voidaan vapauttaa heidän suoritettua 60 prosenttia tuomiostaan.