Espanjaan luvattiin ukkosta – kameratyttö piiloutui kotiinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sveitsiläissyntyinen kameratyttö Aviva Rocks on kertonut, että pelkää hirmumyrskyjä. Hän on julkaissut Instagramissa alusvaatekuvan, jossa kertoo piiloutuneensa eilen maahan saapunutta ukkosta kotiinsa.

Aikusiviihdealalla työskentelevä Aviva Rocks on sanonut, että ukkonen on hänen mielestään maailman pelottavin asia. Hän piiloutui eilen peittojen alle koiriensa kanssa katsomaan Netflixiä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että neitokaista tuskin nähtiin eilen pikkutuhmissa kuvaussessioissa, vaikka hän julkaisikin alusvaatekuvan itsestään.

Aviva Rocks on käyttänyt kymmeniätuhansia euroja ulkonäkömuutoksiinsa. Nainen haluaa olla plastiikkakirurgien muokkaama Barbie. Hän on työskennellyt myös pornoelokuvissa.

View this post on Instagram

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ Es gibt eine richtig geniale Aktion für euch Mädels (und auch Jungs)! Jeder der nach dem 9.9.19. Einen Termin bei @bambamalba im @everpierced für eine Hyaluronsäurebehandlung machen will, kriegt 100,- CHF. vergünstigung! Egal ob Schlauchbootlippen, natürlich volle Lippen oder auch Nase, Wangen oder sonstiges. Alles ist möglich. Einfach sagen das ihr von mir *Aviva Rocks* kommt ⚠️Aktion gilt bis 31.12.19!⚠️ 💉Für Termine (jetzt schon deinen Termin sichern) direkt @bambamalba Anschreiben!💉 ————————————- #hyaluronsäure #rabattcode #rabatt #influencer #influence #beauty #everpierced #bambam #avivarocks #schweiz #aarau #schweizerin #spritze #botox #plasticsurgery #plasticfantastic #plastic #plasticpositive #humandoll #face #faces #lips #biglips #biglips💋 #perfectlips #perfectwork

A post shared by Aviva Rocks (@aviva_rocks) on