Maailmankuulu matkailusivusto ylistää Suomea: ”Autuus!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Travel and Leisure -sivusto on julkaissut Facebookissa videon, jolla esitellään suomalaisia maisemia ilmasta kuvattuna. Videota on kehuttu ehdaksi autuudeksi. Suomi on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota matkailukohteena viime vuosien aikana.

Suomi nimettiin äskettäin maailman parhaaksi luontomatkailukohteeksi, sillä puhdas luonto ja lukuisat kansallispuistot tarjoavat runsaasti elämyksiä. Suomi on myös turvallinen maa asua ja matkailla.

Travel and Leisuren videota on katsottu lähes miljoona kertaa alle 12 tunnin aikana. Tämä jos mikä on erinomaista markkinointia maastamme. Neljä vuodenaikaa, omintakeinen kulttuuri ja kiehtovat kansanperinteet ovat houkuttelevia matkailuvaltteja luonnon monimuotoisuuden lisäksi.

Finland from Above

Pure bliss.

Publiée par Travel + Leisure sur Jeudi 12 septembre 2019