Syksyn parhaan masturdating-vinkit – näin nautit itsestäsi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kirpeät, happirikkaat ja värikkäät syysilmat huutavat suorastaan nauttimaan ulkoilusta ja luonnosta. Syksy on tunnelmallista aikaa myös masturdatingiin, jolloin nautitaan kokonaisvaltaisesti omasta seurasta. Silloin suljetaan puhelin ja tehdään asioita vain itsensä hyväksi.

Syysmarkkinoilta saa ostettua lähituottajien satokasviksia. Kannattaa suunnata torille ostamaan juureksia ja vihanneksia, joista voi valmistaa itselleen herkullisen syyspadan. Omaa aikaa voi lähteä viettämään myös toiselle paikkakunnalle varaamalla itselleen söpön bed & breakfast -majoituksen. Lepo ja rentoutuminen omassa rauhassa saa sielun voimaan hyvin.

Toisaalta voi ottaa lempikirjansa mukaan ja suunnata kahvilaan. Nautiskele herkullista kahvijuomaa leivonnaisen kera ja keskity makuihin sekä kirjaan täysipanotteisesti. Syksy antaa myös loistavan syyn shoppailuun, jolloin voi etsiä itselleen sopivia villapaitoja kirpputoreilta.