Viidakkoveitsellä vessakävijää uhannut: ”Kävi paskasti!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Florida, tuo omituisten rikosuutisten paratiisi. Esittelemme nyt 46-vuotiaan Keith Mountsin, joka uhkasi asuntonsa vessassa käynyttä miestä viidakkoveitsellä. Mounts oli uhannut paloitella hänet vessareissun jälkeen.

Syy uhkailuun oli vessan vetäminen. Jos mies ei olisi vetänyt vessaa käytön jälkeen, olisi Mounts turvautunut isokoiseen machete-veitseen. Uhkailusta pelästynyt mies soitti poliisit Hudsonin lähiössä sijaitsevaan asuntoon.

Poliisit löysivät viidakkoveitsen talon pihalta. Kun mieheltä pyydettiin virallista lausuntoa kirjallisesti, tyytyi hän raapustamaan paperiin tasan kaksi sanaa: ”Shit happened”, eli suomennettuna kävi paskasti. Hänet on toimitettu vankilaan 5.000 dollarin suuruista takuusummaa vastaan, The Smoking Gun uutisoi.