Demi Lovato bikineissä ilman photoshopia – tältä vartalo näyttää oikeasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien julkkiskaunotarten Instagram-kuvat käyvät läpi photoshop-käsittelyn ennen niiden julkaisua. Tähän tapaan kyllästynyt poptähti Demi Lovato keräsi äskettäin kiitosta ja kovasti huomiota julkaisemalla aidon käsittelemättömän bikinikuvan. Nyt kuva on saanut jatkoa toisesta samanlaisesta.

– Ei photoshopia ja kiitos. Tiedätte kaikki, että rakastan leopardikuosia ja nyt vielä limenvihreää, Demi Lovato kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Demi myönsi äskettäin aikaisempien bikinikuviensa olleen muokattuja, ja kertoo muokkaamattomien otosten jakamisen olleen hänen suurin pelkonsa jaloissaan olevan selluliitin vuoksi. Lopulta hän kertoi olevansa kyllästynyt häpeilemään vartaloaan ja päätti julkaista aitoja kuvia ilman käsittelyä.

View this post on Instagram

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited – and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on