Härski rekisterikilpi oli liikaa – asiakas ei hyväksynyt autoa

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Omaan autoon on mahdollista hankkia rahaa vastaan omanlainen rekisteritunnus. Toisinaan kilvissä nähdään härskejäkin kirjain- ja numeroyhdistelmiä. Vanarama-yhtiöltä pakettiautoa vuokraamassa ollut henkilä tuli taannoin toisiin aatoksiin.

Hän piti Metro-sivuston mukaan auton BJ69-rekisterikilpeä liian härskinä. BJ tunnetaan toisinaan lyhenteenä suihinottoa tarkoittavasta blowjob-sanasta. 69-numerolla viitataan niin ikään tunnettuun seksiasentoon.

Vanarama ihmettelee, kuinka BJ69-rekisterikilpi on mennyt läpi Iso-Britannian liikenneviraston seulasta. Yhtiön johtajan Andy Aldersonin mukaan heillä on huumorintajua härskeille kilville, mutta asiakkailla ei välttämättä ole.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.