Oma sukuelin uniikiksi kaulakoruksi – myös naisten versio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Musch Musch valmistaa tilaustyönä koruja valokuvien perusteella. Käsinvalmistettuihin riipuksiin ikuistetaan sukupuolielin. Korun voi antaa lahjaksi, mikäli vastanottajan huumori kestää.

Nancy Wagner valmistaa koruja, joihin ikuistetaan naisen vagina, miehen penis tai henkilön peräreikä. Korut ovat saavuttaneet härskistä ulkonäöstä huolimatta runsaasti suosiota. Mallistossa on tusinatuotteena valmistettuja sukuelinkoruja, mutta tarvittaessa räätälöidään riipus tarkkojen mittojen mukaan.

Korua voi käyttää avaimenperänä, kaulassa roikkumassa tai vaikkapa ripustaa auton peruutuspeiliin killumaan. Jos koru on liian rohkea veto, voi sukuelimen ikuistaa myös kolmiulotteiseen tauluun. Teosten hinnat vaihtelevat 20 ja 120 euron välillä, teoksesta ja sen koosta riippuen, Musch Muschin -sivuilta selviää.

Mit diesem Dreiergespann melde ich mich nach langer Zeit wieder zurück!Es hat sich in letzter Zeit einiges getan, ich…

Publiée par Musch Musch sur Lundi 26 août 2019

Ein süßes Pärchen oder? ;)Shop: www.muschmusch.com(PS: Die Vagina sucht noch ein zu Hause :P)

Publiée par Musch Musch sur Lundi 5 novembre 2018