NFL-pelissä onnettomuus – pyrotekniikka sytytti tulipalon stadionilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tilaisuuksissa käytettävät ilotulitteet ja muu pyrotekniikka aiheuttavat ajoittain onnettomuuksia joko valmistusvirheen tai vääränlaisen käytön vuoksi. Nyt Yhdysvalloissa NFL-sarjan ottelun alussa tapahtui onnettomuus, kun pyrotekniikasta levisi tuli stadionin rakenteisiin Tennessee Titansin kotiottelussa.

Nashvillessa eilen sunnuntaina sattuneessa onnettomuudessa kotijoukkue kohtasi Indianapolis Coltsin, mutta ottelu sai aivan toisenlaisen alun, kun olisi voinut odottaa. Aloitusseremonian aikana tuli levisi pyrotekniikasta juuri ennen Yhdysvaltojen kansallislaulua.

Vaikka kyseessä oli uhkaava tulipalo ja paikalta kuvatut videot näyttävät melko rajuilta, ei kukaan loukkaantunut onnettomuudessa. Tulipalon sammutti stadionin henkilökunta.