Nainen näki unta kihlasormuksen nielaisemisesta – teki niin myös oikeasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuleva morsian sai eräänä aamuna kauhukseen huomata painajaisensa muuttuneen todeksi. Hän oli nielaissut kihlasormuksensa, aivan kuten unessaan. Kalifornialainen Jenna Evans oli nähnyt unta, jossa häntä ajettiin takaa junassa.

Nainen päätti nielaista 2,4 karaatin timanttisormuksensa jotta se ei päätyisi kintereillä olleiden varkaiden kynsiin. Herätessään Jenna huomasi kadottaneensa sormuksen oikeasti. Unissakävelemisestä kärsivä Jenna otti yhteyttä lääkäriin, jonka vastaanotolla hänen pelkonsa osoittautui todelliseksi. Kihlasormus oli päätynyt naisen vatsaan.

Jennan ja hänen tulevan aviomiehensä Bobbyn onneksi lääkärit onnistuivat pelastamaan sormuksen. KGTV-uutissivuston mukaan tuleva morsian vannoi sormuksen pysyvän jatkossa nimettömässä niin valveilla kuin unissakin.

 

So, in case you missed it, I swallowed my engagement ring in my sleep on Tuesday night. I actually remember doing it,…

Publiée par Jenna Evans sur Jeudi 12 septembre 2019