Britney Spearsin isää ei syytetä lapsenlapsen pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spearsin ex-aviomies Kevin Federline syytti taannoin entistä appiukkoaan, Jamie Spearsin lapsen pahoinpitelystä. Kevinin mukaan Jamie olisi rankaissut 13-vuotiasta Sean-poikaa väkivaltaisesti.

Syytös johti sittemmin poliisitutkintaan. Nyt Ventura Countyn piirisyyttäjän toimisto on kuitenkin ilmoittanut, ettei mahdollisesta lapsen pahoinpitelystä löydetty riittävästi todisteita. Jamie Spearsia välttyy näinollen syytteiltä, uutisoi TMZ.

Jamie Spears on toiminut mielenterveysongelmista kärsivän Britneyn holhoojana. Hän kuitenkin luopui taannoin tehtävästä omaan terveydentilaan vedoten. Britneyn tilapäiseksi holhoojaksi on sittemmin nimitetty hänen palveluohjaajansa Jodi Pais Montgomery.