Veljenpoika nimesi kannabislajikkeen Meghan Marklen lapsen mukaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tyler Dooley on valinnut hieman toisenlaisen uran kuin hänen kuuluisa tätinsä, Sussexin herttuatar Meghan Markle. Hän on kannabisalan yrittäjä.

Tyler lanseerasi viime vuonna Markle Sparkle -kannabislajikkeen, jonka hän nimesi Meghanin mukaan. Nyt hän on nimennyt uuden lajikkeen tätinsä ja prinssi Harryn kuninkaallisen lapsen mukaan. Lajike sai nimekseen Archie Sparkie.

– Ihmiset kutsuvat minua perheen mustaksi lampaaksi. Olen kuitenkin työskennellyt hankkiakseni elantoni alalla, jossa on paljon kilpailua, Tyler kuvaili Daily Mailille.

Tyler Dooleyn mukaan Markle Sparkle osoittautui tuottoisaksi lajikkeeksi sen saaman mediahuomion ansiosta. Kuten arvata saattaa, ei Marke Sparkella tai Archie Sparkiella ole kuningasperheen virallista hyväksyntää.