Kohukaunotar ei kilojaan piilottele – heruttelee rohkeasti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Blac Chyna on tämän hetken seuratuimpia julkkistyrkkyjä. Hänellä oli muun muassa pikaromanssi rikkaan julkkisperheeseen kuuluvan Rob Kardashianin kanssa, ja pari teki myös yhteistä realitysarjaa, joka loppui eroon. Heille syntyi kuitenkin Dream Renee Kardashian -niminen tyttölapsi.

Rehevänä kaunottarena tunnettu Blac ei piilottele rehevää vartaloaan, ja hän onkin puhunut paljon kehopositiivisuuden puolesta. Se näkyy myös somekuvissa, joissa hän poseeraa pienenpienissä bikineissä silminnähden ylpeänä vartalostaan.

Blac Chyna haastoi taannoin Kardashianien perheen oikeuteen, koska hänen mukaansa perhe lopetti hänen ja Robin realitysarjan ja aiheutti siten hänelle miljoonien dollarien menetykset. Sittemmin Chyna sai oman The Real Blac Chyna -realitysarjansa Zeus Networkin kanavalle.