Huawei esitteli uuden Watch GT 2 -älykellon – seuraa unta ja sykettä

Digi Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Puettaviin älylaitteisiin jo pitkään panostanut Huawei on julkistanut toisen sukupolven Watch GT 2 -älykellonsa. Uutuus sisältää aiempaa enemmän monipuolisia urheilutoimintoja sekä Bluetooth-puhelut, musiikkitoiston ja uuden 3D-lasinäytön.

Huawei Watch GT 2 sisältää neljä erilaista mallia, joista kaksi naisille suunnattua sirompaa mallia 42 millimetrin kellotaululla. Suuremmassa 46 millimetrin versiossa on 1,39 tuuman AMOLED HD -kellotaulu.

Huawei Watch GT 2

Edeltäjänsä tavoin älykellon akkukesto on vertaansa vailla, sillä yksi lataus kestää jopa kaksi viikkoa sykemittarin ollessa koko ajan päällä. Sirommissa malleissa akku kestää noin viikon. Huawei Watch GT 2 optimoi virrankulutustaan laitteelta vaadittavaan suorituskykyyn nähden.

– Huawei Watch GT 2 on konkreettinen esimerkki tyylikkäästä, puettavasta älyteknologiasta, joka auttaa meitä parantamaan elämänlaatuamme. Älykellon tarjoama tieto auttaa meitä kiinnittämään huomiota hyvinvoinnin kannalta keskeisiin tekijöihin, Huawein kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Takala kertoo.

Huawein älykelloissa hyödynnetään edistyksellisiä toimintoja, joilla voidaan tunnistaa rytmihäiriöitä, kuten sydämen harvalyöntisyys ja sydämen vajaatoiminta. Unen seuranta on noussut yhä keskeisemmäksi älykellon ominaisuudeksi.

Huawei TruSleep 2.0 seuraa unen laatua, reaaliaikaista sykettä ja unenaikaista hengitystä sekä määrittää big data -analytiikan perusteella unenlaadun tason. Laitteessa on lisäksi Huawei TruRelax™ -teknologiaa, joka auttaa lievittämään stressiä.