Miss Suomi -finalistit rohkeissa kuvissa – kuumempia kuin koskaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -instituutio nousi aikoinaan valtaisaan suosioon, jonka myötä jokainen missivoittaja nousi kansalliseksi ikoniksi ja miljoonat ihmiset seurasivat missifinaalia. Parissakymmenessä vuodessa Miss Suomi -kilpailun merkitys on romahtanut entisestä, mutta nyt brändiin on puhallettu uutta virtaa.

Tällä kaudella missifinalisteja on esitelty varsinkin sosiaalisessa mediassa aikaisempaa selvästi näyttävämmin, sillä missikaunottarista on julkaistu merkittävä määrä upeita valokuvia sosiaalisessa mediassa. Näin jokaisella aiheesta kiinnostuneella on ollut hyvä tilaisuus tutustua omaan suosikkiinsa jo ennen varsinaista finaalia.

Missien kuvat on ikuistettu useissa eri kuvaussessioissa niin veneilemässä kuin myös uima-altaalla ja studiossakin. Kuvia voi seurata esimerkiksi Instagramissa tilillä @misssuomiofficial. Kokosimme tähän toistaiseksi julkaistujen kuvien parhaimmistoa.