Tekashi 6ix9ine vasikoi naisräppärin oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Tekashi 6ix9ine, eli Daniel Hernandez, myönsi helmikuussa syyllistyneensä yhteensä yhdeksään rikokseen. Lisäksi syyllisyytensä ase- ja huumerikoksiin myönsi viisi muuta tapaukseen liittyvää henkilöä, joista yksi oli räppärin manageri.

Tekashi, Blockfest 2018, Kuva: Santeri Saarinen Kovajätkä Photography
Splash

Taannoin paljastui, että Tekashi suostuu todistamaan muita vastaan vapautuakseen vankilasta nopeammin. 23-vuotias Tekashi 6ix9ine on nyt aloittanut vasikoinnin, sillä hän on lehtitietojen mukaan kertonut oikeudelle, että maailmanlaajuista suosiota nauttiva naisräppäri Cardi B ja Jim Jones olivat Bloods-rikollisjengin jäseniä.

Räppäri oli Manhattanilla järjestetyssä oikeudenkäynnissä todistamassa entisiä rikostovereitaan Anthony ”Harv” Ellisonia ja Aljermiah ”Nuke” Mackia vastaan. Cardi B on itsekin aiemmin vihjannut olleensa teini-ikäisenä Bloodsin jäsen. Tekashi pidätettiin marraskuussa 2018, ja hän voisi ilman vasikointia saada jopa lähes 50 vuoden vankeustuomion.