Demi Rosen uimapuku jäi pieneksi – yläosa kuin viulunkieli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut. Tällä kertaa Rose esittelee miltä näyttää illallisella.

View this post on Instagram

😎🖤

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Viime aikoina rohkeissa kuvissa useasti poseerannut Demi on nyt ehtinyt suunnata nautiskelemaan aurinkoisesta lomapäivästä hotellinsa uima-altaalle. Hänen julkkiskaunottaren niukka uimapuku näytti olevan hieman turhan pieni varsinkin yläosastaan, mikä tuskin tuli muhkeapoviselle kaunottarelle yllätyksenä.

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.