Ihmis-Kenin kuvasta someraivo – poseerasi tiikerin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialainen plastiikkakirurgian taidonnäyte Rodrigo Alves tunnetaan myös nimellä ihmis-Ken. Hän lomailee parhaillaan Thaimaassa. Yksi hänen kuvistaan on aiheuttanut someraivoa.

Mies poseeraa kuvassa tiikerin kanssa. Kyseessä on yksi monista thaimaalaisessa kissaeläinpuistossa asuvista tiikereistä, jotka kasvatetaan turistien viihdyttämistä varten. Tiikereitä, kuten monia muitakin villieläimiä kohdellaan kaltoin tai jopa kidutetaan. Kenenkään ei tulisi koskaan tukea Thaimaassa sijaitsevien tiikeritarhojen toimintaa.

Rodrigo Alvesin kuvasta on poistettu kommentointi. Hän sai kaiketi liikaa raivostuneita kommentteja osakseen. Ihmis-Ken on parhaillaan Phuketissa. Hän on viettänyt lomaansa muun muassa meditoiden ja rauhoittuen.